Gør klar til din bilferie

Det er noget så hyggeligt at tage på bilferie sammen med hele familien. Når I er på bilferie, kan I nemlig alle slappe af og nyde hinandens selskab på bedste vis. Dig og din familie har meget mere tid sammen, da der ikke er skole og arbejde samt daglige gøremål og sport, der skal passes. 

At tage på bilferie er noget helt specielt, da det er dig og din familie, der helt selv afgør, hvilket tempo tingene skal foregå i. I skal hverken tage hensyn til flyafgange, bagagevægt og meget mere, når der er tale om en bilferie. 

Sørg for at tjekke bilen

Uanset om du har en BMW E60 eller en anden bil, så er det en god idé at tjekke den inden bilferien. Din bil skal trods alt køre en del flere kilometer, end den gør i dagligdagen. Du kan enten tjekke bilen selv, hvis du har forstand på det, eller du kan sende den en tur på værksted. Når bilen er gennemtjekket, kan du tage familien med på ferie uden bekymringer.

Gør bilturen hyggelig for de mindste

Når du skal på bilferie, skal du og resten af familien tilbringe en del tid i bilen. Skal du have mindre børn med, bør du forberede underholdning, så de ikke bliver rastløse alt for hurtigt. Tag noget med, som du ved kan beskæftige dine børn i længere tid. Det kan eksempelvis være:

  • Papir og tuscher
  • En enhed med musik, film eller spil
  • Mindre legetøj, der kan leges med i bilen

Du kan også finde på lege, som hele familien kan lege sammen, mens I kører. Det kan eksempelvis være en leg, hvor du siger ”Jeg kan se noget blåt”. Derefter skal de andre finde ud af, hvad du har set.