Landsdele danmark kort

Danmarks landsdele – Wikipedia, den frie encyklopædi

Danmarks landsdele er en inddeling af Danmarks territorium i flere landsdele. I dag anvendes to definitioner på landsdele i Danmark.

Danmarks landsdele – Dataforsyningen

Vis DAWA data tekstuelt

download, opslag, indtastning med autocomplete og reverse geokodning af landsdele samt udstilling af deres geografiske grænser. Byen København, info · kort …

Vis DAWA data tekstuelt

Landsdel – Kortviseren

Landsdel

Siden 1. januar 2007 har Danmarks Statistik til statistiske formål anvendt følgende 11 landsdele, der er en underopdeling af regionerne. Byen København, …

DigDag. Danmarks landsdele fra 2007 til nu. Siden 1. januar 2007 har Danmarks Statistik til statistiske formål anvendt følgende 11 landsdele, der er en underopdeling af regionerne. Byen København, Københavns omegn, Nordsjælland, Bornholm, Østsjælland, Vest- og Sydsjælland, Fyn, Sydjylland, Vestjylland,Østjylland og Nordjylland..

Landsdele – Danske Herregårde

Landsdele

I Danmark er der over 700 herregårde. De er spredt ud over hele landet og er repræsenteret i alle landsdele, men lokale forhold varierer.

Regioner i Danmark – Region Nordjylland

Regioner i Danmark

Danmark består af 5 regioner. Du kan på kortet se indbyggertallet i hver region og læse mere om dem på deres hjemmesider.

Danmark består af 5 regioner. Du kan på kortet se indbyggertallet i hver region og læse mere om dem på deres hjemmesider.

Regioner, landsdele og kommuner, v1:2007 – Danmarks Statistik

Regioner, landsdele og kommuner, v1:2007- – Danmarks Statistik

Den geografiske inddeling af Danmarks regioner, landsdele og kommuner er konsistent med den fælleseuropæiske statistiske nomenklatur for regionale enheder …

Befolkningstal – Danmarks Statistik

Hvor mange mennesker bor der i Danmark? Hvor gamle er de? Her er statistikken om befolkningstal. … Usikkerhed i årets fremskrivning på kort sigt.

Hvor mange mennesker bor der i Danmark? Hvor gamle er de? Her er statistikken om befolkningstal.

Oversigt efter landsdele – GEUS

Oversigt efter landsdele … Besøg Danmarks tre største sten … De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS) er en selvstændig og …

Arealoversigt – Naturstyrelsen

Arealoversigt

Keywords: landsdele danmark kort