Højtryksrenser biltema

Stort udvalg af højtryksrensere og tilbehør – Biltema.dk

Højtryksrenser – Stort udvalg af højtryksrensere og tilbehør – Biltema.dk

Stort sortiment af maskiner til bilpleje, vi forhandler alt fra højtryksrensere til bilvask og poleringsmaskiner til overfladebehandling.

Er du på udkig efter en højtryksrenser? Hos Biltema har vi flere forskellige modeller til faste lave priser. Find lige den, som passer til dit behov.

Højtryksrenser HPV 160, 3000 W – Biltema.dk

Med hjul, holder til ledning og tilbehør. Leveres med 5 m højtryksslange, …

Eksklusiv og meget kraftfuld model med hele 180 bar maksimaltryk. Udstyret med slangeopruller, armeret højtryksslange og integreret kemibeholder. Spuledyse og terrassevasker er inkluderet. OBS! Anbefalet sikring: 16A.

Højtryksrenser HPW 150, 2000 W – Biltema.dk

Udstyret med slangeopruller og armeret højtryksslange samt kemibeholder. Nedklappeligt håndtag for lettere opbevaring. Mukana säädettävä suutin eri suihkuleveyksille sekä pyörivä suutin. OBS! Den nederste holder, der vises på billedet, findes ikke længere på denne model. Pistolhåndtag og dyse er opgraderede, og de når ikke ned til den nederste holder.

Maskiner til bilpleje – højtryksrensere og polermaskiner – Biltema

Maskiner til bilpleje – højtryksrensere og polermaskiner – Biltema.dk

Stort sortiment af maskiner til bilpleje, vi forhandler alt fra højtryksrensere til bilvask og poleringsmaskiner til overfladebehandling. Se lagerstatus her

Højtryksrenser HPC 91 – Biltema.dk

Højtryksrenser HPC 91

Højtryksrenser HPW 160 DB, 2500 W – Biltema.dk

Unikt design med både slange- og ledningsopruller og to separate kemibeholdere. Inkluderer spule- & turbodyse samt en terrassevasker.   OBS ! Skal tilsluttes 16 A sikring.

Højtryksrenser HPW 140, 1800 W – Biltema.dk

Højtryksrenser med integreret kemibeholder, fjederbelastet tilbehørsholder og dobbeltkroge til nem opbevaring af elkabel. Justerbar dyse til forskellige strålebredder og roterende dyse inkluderet.

Højtryksrenser HPW 105, 1400 W – Biltema.dk

Højtryksrenser til rengøring af alt fra biler og både til fliser. Inklusive turbodyse og ledningsholder. 

Højtryksrenser HPC 71 – Biltema.dk

Højtryksrenser HPC 71

Keywords: højtryksrenser biltema