Brusehoved biltema

Brusere | Brusehoveder og sæt, samt tilbehør – Biltema.dk

Find det rigtige bruserhoved til din bruser og badeværelse.

Køb brusere og brusehoveder, armaturer go tilbehør til faste lave priser. Se udvalget her>>

Håndbruser, 100 mm – Biltema.dk

Af forkromet ABS plast. Med justerbar stråle og 5 forskellige indstillinger: fuld stråle, massage, bobler, kombination af fuld stråle + massage, kombination af fuld stråle + bobler.

Portabel bruser, 2,5 l/min – Biltema.dk

Praktisk bruser med genopladelig pumpe, bruserslange og bruserhåndtag. Sænk pumpen direkte ned i åen, en spand vand eller en dunk med tilstrækkelig stor åbning (artikelnummer 37-192, har en passende åbning). Pumpe, 1,8 m bruserslange, bruserhåndtag, ophængskrog og sugekop medfølger. Oplades via medfølgende USB kabel. Pumpen har automatisk stop, der standser pumpen, når batteriniveauet er for lavt. Pumpen er også forsynet med filter.

Brusersæt, faste stråler – Biltema.dk

Glorieformet bruserhoved med faste stråler giver et stort bruseområde. Stang og slange af rustfrit stål. Håndbruser med hul i midten af forkromet ABS-plast. Stang med justerbare vægfastgørelser, der muliggør montering i eksisterende huller.

Bruserhoved, rundt – Biltema.dk

Bruserhoved, rundt

Bruserhoved og brusehåndtag til faste lave priser – Biltema.dk

Find det rigtige bruserhoved til din bruser og badeværelse. Køb massagebruserhoved og vandsparende bruserhoved her.

Vandhanebruser, krom – Biltema.dk

Komplet hanebruser, der nemt monteres på vandhanen i håndvasken, køkkenvasken eller bidétet. Perfekt til opvask, husdyr, intimhygiejne m.m. Passer til de fleste køkken- og håndvask-blandingsbatterier med standardgevind M24 indv. eller M22 udv. Med 1,5 m slange og bruserhåndtag med trykknap til nemt skift mellem vandhane og bruser. Bruserholder og monteringsværktøj medfølger.

Brusersæt, uden stang – Biltema.dk

Bruserhåndtag med bruserslange og vægholder af forkromet ABS. Uden bruserstang. Indvendig omløber, ½”, i begge ender af slangen. Inderslange af EPDM, pakninger medfølger.

Håndbruserholder, 18–25 mm – Biltema.dk

Universalmodel til brusestænger “Glider”. Nem montering uden at skulle afmontere brusestangen – skrues blot på og klemmes fast med justergreb.

Bruserhåndtag, vandsparefunktion – Biltema.dk

Bruserhåndtag, vandsparefunktion

Keywords: brusehoved biltema