Blæksprutten olsen tekst

Blæksprutten Olsen – Se sangteksten her – Danske børnesange

Her kan du finde teksten til Halfdan Rasmussens Blæksprutten Olsen. Du finder også en video med instruktion til at lære at spille melodien på klaver.

Små synger sammen | Sangglad

Blæksprutten Olsen. Musik: Tage Mortensen. Tekst: Halfdan Rasmussen. Fagtesang. Blæksprutten Olsen, der er så begavet, bor i et blækhus på bunden af havet.

Blæksprutten Olsen – Fest ABC

Forfatter: Halfdan Rasmussen Komponist: Folkemelodi. Blæksprutten Olsen. der er så begavet,. bor i et blækhus. på bunden af havet. Hver gang der kommer.

Blæksprutten Olsen – De Smaa

Her kan du finde teksten til Halfdan Rasmussens Blæksprutten Olsen. Du finder også en video med instruktion til at lære at spille melodien på klaver.

Bind 1: Blæksprutten Olsen – Klaverleg

Blæksprutten Olsen – Klaverleg

Musik: Tage Mortensen / Tekst: Halfdan Rasmussen / Arr. Pernille H. Kofod. Blæksprutten Olsen. Lad os spille sammen! I videoen viser jeg, hvordan du spiller …

Lær at spille klaver eller keyboard ➤ Spil kendte sange som “Blæksprutten Olsen”. Klaver noder med bogstaver og farver for begyndere.

Regnormesang

Microsoft Word – Regnorm_sang

Mel: blæksprutten Olsen. Tekst: Hanne Hübertz, 2017. Regnormen Rita, der ligner en slange. Lever i jorden i små bitte gange.

Blæksprutten Olsen. | Min fortolkning, af den gamle børnesang.

Begyndersange på to akkorder

Blæksprutten Olsen der er så begavet. D// / bor i et blækhus på bunden af havet. … Tekst: Axel Andersen – Melodi: Elith Worsing 2/4-takt.

Keywords: blæksprutten olsen tekst