Aftrækker biltema

Aftrækker, 3-armet, 150/200 mm – Biltema.dk

3-armet aftrækker med vendbare arme, til indvendigt eller udvendigt greb. Armene kan desuden forskydes på åget. Kløerne er lange og har en stor anlægsflade, hvilket mindsker risikoen for skader på emnet. Da armene altid er parallelle, kan spænddybden udnyttes helt, også til større diametre. Sænksmedede af stål. 

Aftrækkere autoværktøj – til bilreparation – Biltema.dk

Få specialværktøj som aftrækkere til bilen her. Hos Biltema finder du aftrækkere til bolte, kugleled samt mere. Se vores brede udvalg af værktøjet her.

Aftrækker – Biltema.dk

Aftrækker

Demonteringsværktøj – Biltema.dk

Til lejer og lejeforinger, der sidder så tæt på andre maskindele, at almindelige aftrækkere ikke kan nå dem. Anvendes sammen.

Kuglelejeaftrækker – Biltema.dk

Kuglelejeaftrækker

Aftrækker til remskiver – Biltema.dk

Værktøj til demontering af remskiver og vibrationsdæmpere. Takket være indbyggede lejer forenkles arbejdet, og det bliver mindre risikabelt. Opslidset aftrækkerplade, 12 bolte i fire forskellige dimensioner og 9 adaptere med gevind, der passer til de fleste motorer. Leveres i formpresset plastboks med praktisk bærehåndtag.

Kuglelejeaftrækkersæt, 3 stk. – Biltema.dk

Kuglelejeaftrækkersæt til kuglelejer, spindelled m.m. Universalaftrækker med lav profil tillader brug på de fleste moderne biler. Af slidstærk smedestål med hærdet skrue.  Sættet indeholder 3 aftrækkere med følgende mål:  Åbning : 23 mm, 28 mm, 34 mm Længde på aftrækkeren : 90 mm, 92 mm, 98 mm  Skruelængde : 85 mm, 85 mm, 105 mm Leveres i praktisk, ruminddelt plastboks.

Kugleledsaftrækker – Biltema.dk

Styrekugle-/bærekugleaftrækker. Værktøjet har en åbning på 19 mm.

Aftrækker til låsbare hjulbolte, oliepropsæt …

Aftrækker til låsbare hjulbolte, oliepropsæt, krafttopnøglesæt m.m. bl.a. BILTEMA | Auktionshuset dab A/S

Auktionshuset dab A/S står i dag som et af de førende auktionshuse af særligt online konkursauktioner. Det er vigtigt for os med god service, innovation og et godt købmandskab.

Aftrækker tilbud hos Biltema – Tilbudsaviser Online

Aftrækker tilbud hos Biltema

Nuværende Aftrækker tilbud fra Biltema tilbudsavis. Tjek de seneste Aftrækker tilbud og nyd de billigste Aftrækker tilbud til de bedste priser.

Keywords: aftrækker biltema, biltema aftrækker